Slik bruker du Lurofon.no

Trinn 1: Velg en skøyerstrek du vil bruke

Bla gjennom kategoriene. Alle skøyerstrekene er kategoriserte slik at du kan bla deg frem gjennom alle skøyerstrekene våre.

Prøv å finne en skøyerstrek som passer den du ringer til. Svært mange skøyerstreker er egnet til å utføre når som helst og på hvem som helst – sørg for å finne en skøyerstrek som passer!

Trinn 2: Ring til tjenesten

Sørg først for at du har tillatelse til å bruke tjenesten fra den som står oppført på telefonabonnementet!

Ring 829 76550 (14 kr/min). Samtalekostnader tilkommer hvis du ringer fra mobiltelefon. Man kan ikke ringe inn til Lurofon.no fra et skjult nummer (men den du ringer opp vil se et skjult nummer). Du guides deretter videre av oss gjennom valgene du har.

Velg tulleoppringing

Nå velger du tema for tulleoppringingen ved å trykke inn koden for skøyerstreken, og avslutt med #. Koden står ved siden av skøyerstreken du har valgt å bruke. Du kan også trykke * for å velge skøyerstrek fra en toppliste.

Trinn 3: Ring den du skal lure

Du har nå muligheten til å ta opp skøyerstreken, slik at du og andre kan høre på den ved et senere tilfelle. Trykk 1 hvis du vil ta opp skøyerstreken, eller trykk 2.

Slå telefonnummeret til vennen din, inkludert retningsnummer uten landkode, og avslutt med #. Samtales kobles så opp. Koblingen kan ta noen sekunder, så vær tålmodig!

Trinn 4: Styr skøyerstreken

Når vennen din svarer styrer du samtalen ved å trykke på knappene 1-9 på telefonen din. Hør hva vennen din sier og velg det beste svaralternativet.

Av og til kan samme knapp ha flere setninger. Første gang du trykker på knappen spilles den første setningen. Andre gang du trykker på knappen spilles den andre setningen, osv. Etter at du har spilt den siste setningen for denne knappen, vil den første setningen spilles neste gang du trykker på knappen.

Vennen din kan ikke høre hva du sier, så du kan le så høyt du vil!

Når vennen din begynner å skjønne at det er noe rart med samtalen, kan det være på tide å avsløre seg selv! Det gjør du ved å trykke 0. Da kobles du inn og kan fortelle vennen din at det bare var en spøk.

Du kan for eksempel også bruke denne funksjonen til å snakke med en på sentralbordet hvis du vil kobles til en venn. Trykk da 0 om igjen for å gjemme deg når vennen din svarer. Du kan fortsatt styre skøyerstrekens dialog etter at du har trykket 0.

Avslutt skøyerstreken ved å trykke #.

Trinn 5: Din innspilte spøk

Hvis du har valgt å spille inn skøyerstreken, vil du etter endt samtale motta en sms som inneholder lenken til opptaket ditt. Hvis du ringer fra en fasttelefon, må du logge deg inn på kontoen din for å få tilgang til opptaket ditt.

Du kan også velge å offentliggjøre spøken din på topplisten her på Lurofon.no ved å gå til opptakene dine nedenfor Min Side