Tøys med vennen din med en tullesamtale!Du styrer alt med telefonen din – tullete enkelt!

Lyst å være med i TV-julekalenderen?

Kode 20208

TV-julekalenderen leter etter amatørskuespillere

Ring 829 76 550

14.00kr/min

Sjekk først med den som betaler telefonregningen om du har tillatelse til å bruke denne betalingstjenesten.

  1. Slå inn 20208# for å velge "Lyst å være med i TV-julekalenderen?".
  2. Trykk 1 hvis du vil spille inn tulleoppringingen, hvis ikke trykk 2.
  3. Velg telefonnummeret du vil ringe og vent til motparten svarer.
  4. Styr hva som sies ved å trykke på knappene på telefonen din, som tilsvarer setningene her nedenfor.
  5. Når du er ferdig med å tulle trykker du 0, så kan du selv snakke med den du tullet med.

Den du tuller med kan ikke se telefonnummeret du ringer fra på sin nummerpresentatør. De kan derimot kontakte oss etter skøyerstreken og få vite hvem som tullet med dem. Det er ikke mulig å bruke Lurofon.no fra en telefon med skjult nummer.

1

Ja, hei. Det her er Erling Myliuss fra The Julekalender. Du, vi skal lage en oppfølger til serien, og er på jakt etter noen amatørskuespillere til en del roller. Så har vi hørt snakk om at du kanskje kunne passe, også lurte vi på om du kanskje var interessert.

2

Mmm.. eh.. men.. eh, kanskje du heller skulle snakket med Tore? Eh, et øyeblikk. Tore? Tore? Hei, du. Det her er Tore Johansen. Det er jeg som er Hansi og Gjertrud i serien. Du, det er itte mulig at du kan ta et par strofer av støvledansen?

3

Eh.. forresten.. eh. Ah, skit i det nå. Kanskje du heller skal prøve å etterligne han Olaf? Prøv å sei: “Det er bærre lækkert”.

4

Ivar? Kom og ta telefonen her. Et øyeblikk, du, eh, så skal du få snakke med han Ivar i steden. Det er han som er eksperten på det her. Ivar! Ja.. Hei, du. Det er Ivar her. Ka var det du ville, sa du?

5

Å, faen, sier du det? Nei, æ trur det er best du snakker med 'n Erling. Erling, ta telefonen, du. Erling! Erling! Ja, hallo? Å, er det deg deg igjen, ja? Nei, Ivar har nok misforstått. Men, det var kanskje snakk om at du kunne imitere Gjertrud.

6

Tore. Tore. Kom og hør på det her. Ja? Hallo? Du, det er Tore her, du. Kan du gjenta det du sa? Du skjønner, vi bruker den samme telefonen, vi så. Men kan'ke du bare ta det samme 'a?

7

Phhh. Nei nå vart æ faktisk litt i tvil, æ. Så, æ trur æ setter dæ over til en av de andre enn mæ. Du, et øyeblikk så skal vi sjå her. Hallo! (kremt). Jau, det er'n sa'n sjøl. Nei du, æ berre tulla. Det er'n Ivar.

8

Hehe. Nei, det her var itj' enkelt det nei gitt, så. Æ trur æ må sett' dæ over til en annen, æ. Ja, det er Erling her. Altså, nå ble dette litt vanskeligere enn som så dette her. Eh, hva var navnet, sa du?

9

Tore. Du, beklager, men æ trur itj' vi kjem så stort lengre, altså. Takk for henvendelsen, og så får vi håp at det bli likar i morra! Jau, det ville bærre værra lekkert. Bob, bob, bob, ikke sant? Og takk for i kveld.

*

0

Koble deg på eller av.

#

Avslutt samtalen.